00
Seconden

VS

DeVeDo wint opnieuw van hekkensluiter DOV/Dyna’75

Zaterdagmiddag heeft DeVeDo thuis in Sportcentrum Calluna de wedstrijd gewonnen. In de veertiende speelronde waren de Ermeloërs te sterk voor het Friese DOV/Dyna’75.

DeVeDo dat dit seizoen nog maar twee wedstrijden verloor mocht het opnieuw opnemen tegen de hekkensluiter. Eerder werden de wedstrijden al met 73 – 27 en 31 – 74 gewonnen in de competitie. DeVeDo dat zich steeds verbeter aan het ontwikkelen is begon de wedstrijd met een full court press. DOV/Dyna wist zich daar geen raad mee waardoor DeVeDo kon beginnen aan een score zege.

In het tweede kwart wisten de Ermeloërs zelfs de tegenstander geen scoringsmogelijkheid te geven. Waardoor DeVeDo de stand verder kon uitbreiden. Na deze kwarts spelen was de stand dan ook 44 – 9.

Na rust leek de focus bij DeVeDo verdwenen en kwam DOV/Dyna een klein beetje terug in de wedstrijd waardoor de stand van dit kwart gelijk opging (10 – 8). In het laatste kwart herpakte DeVeDo zich volledig en wist de Friezen het scoren opnieuw te belemmeren. DeVeDo lukte het echter wel om weer volledige aanvallen op te zetten en deze nauwkeurig uit te spelen.

DeVeDo wint de thuiswedstrijd uiteindelijk met een verdiende overwinning van 77 – 19.