Seconden

VS

DeVeDo wint in Ermelo van het Utrechts Antilope

Afgelopen zaterdag heeft DeVeDo in Sportcentrum Calluna van het Utrechtse Antilope gewonnen. Hiermee blijft DeVeDo in eigen huis ongeslagen.

DeVeDo speelde thuis alweer de elfde speelronde tegen SC Antilope. De thuis ploeg begon sterk aan de wedstrijd en zette vanaf het eerste fluitsignaal druk op de tegenstander. Antilope leek daar geen antwoord op te hebben waardoor DeVeDo een paar keer vrij kon aanleggen. Al snel wist Antilope zich raadt met de druk van de Ermeloërs en konden zij de aansluiting vinden.

In het tweede kwart moest er aan de kant van DeVeDo wat gaan gebeuren om de wedstrijd meer naar zich toe te trekken. Door nog meer druk op de tegenstander te zetten ontstonden er veel gaten in de verdediging waarvan DeVeDo optimaal van kon profiteren.

Na rust ging DeVeDo verder waar het eindigde voor rust. Met al de hele wedstrijd druk zetten op de tegenstander gaat dat na rust ook door. Opnieuw staan er wat kleine gaatjes waar DeVeDo van kan profiteren, maar Antilope komt ook door de verdediging van de Ermeloers en weten de score verloop in dat kwart nagenoeg gelijk te houden. Evenals in het laatste kwart.

DeVeDo wint de thuiswedstrijd uiteindelijk met 64 – 41 van het Utrechtse Antilope.