00
Seconden

VS

DeVeDo vroegtijdig uitgebasketbald in bekercompetitie

Afgelopen zaterdag heeft DeVeDo opnieuw verloren van het Amsterdamse Only Friends. Waar het vorige week in de Eredivisie verloor met 44 – 51. Ditmaal verliezen de Ermeloërs in de bekercompetitie met 38-51.

Vanaf het begin van de wedstrijd had DeVeDo het, net zoals voorgaande wedstrijden, moeilijk. De Amsterdammers kwamen snel op voorsprong en konden de aanval van DeVeDo goed afslaan. Na het eerste kwart stonden de Amsterdammers dan ook voor met 4-10. In het tweede en derde kwart komt DeVeDo goed in de wedstrijd. In het tweede kwart weten de Ermeloërs evenveel punten te scoren als Only Friends (12-12) en in het derde kwart zelfs 1 punt meer (17-16). In het laatste kwart van de wedstrijd verspilt DeVeDo dure kansen en laten ze Only Friends gemakkelijk scoren.

DeVeDo verliest de beker wedstrijd en is daarmee vroegtijdig uitgeschakeld. Only Friends wint met 38-51.