00
Seconden

VS

DeVeDo ook te sterk in eigen huis voor Arrows’81

Ook in eigen huis is de Ermelose ploeg s.c. DeVeDo te sterk voor de Rotterdamse opponent Arrow’s 81. In Sportcentrum Calluna won de Ermelose ploeg met 68-46.

DeVeDo begon vanaf het eerste fluitsignaal een full-court-press op de Rotterdamse opponent uit te voeren. In het eerste kwart pakte DeVeDo daardoor een kleine voorsprong. In de rust probeert DeVeDo meer druk uit te oefenen en de centers al ver buiten de bucket op te pakken. Dat resulteert in een voorsprong bij rust van 29-18. In het derde kwart lukt het de Ermeloërs niet goed om de Rotterdammers op afstand te houden. DeVeDo verliest datzelfde kwart met 12-15.

In het laatste kwart pakt DeVeDo de draad weer goed op. Verdedigd wordt de tegenstander weer hoog opgepakt en veel schoten worden er gemist. DeVeDo kan daardoor snel omschakelen en de aanval opzetten. DeVeDo komt in datzelfde kwart veel in de meerderheid situatie bij de bucket en rond bijna elke aanval af met een score. Uiteindelijk lukt het de Ermeloërs om in het laatste kwart tot 27 punten te komen ten opzichte van de 13 punten van Arrow’s 81. DeVeDo wint de wedstrijd met 68-46.