00
Seconden

VS

DeVeDo 2 wint in beker van Eredivisionist SC Antilope

Afgelopen vrijdagavond heeft DeVeDo 2 ook de tweede beker wedstrijd gewonnen. Ditmaal van de Eredivisie club Antilope uit Utrecht.

In Sportcentrum Calluna stond DeVeDo 2 de tweede bekerwedstrijd van het seizoen op het programma. DeVeDo dat ijzersterk aan de wedstrijd begon stond in het eerste kwart al op een voorsprong van 24 – 7.

Het tweede kwart gaat de stand gelijk op, maar blijft DeVeDo de bovenliggende partij. Na rust lijkt het erop dat Antilope een andere tactiek probeert. Aan de score verloop te zien, blijkt dat te werken. De ploeg uit Utrecht weet zich terug te knokken aan het eind van het derde kwart tot 48 – 43. Nog steeds in het voordeel van DeVeDo.

In het laatste kwart van de wedstrijd lukt het Antilope zelfs om bijna aan te haken. Met nog 5 minuten om de wedstrijd klok is de stand 54 – 52, maar weet DeVeDo het hoofd koel te houden en de wedstrijd uit te spelen. De ploeg uit Ermelo wint uiteindelijk met 60 – 54.

Aankomende vrijdag speelt DeVeDo 1 in Calluna tegen BC Apollo voor de beker. En mocht DeVeDo winnen staan beide teams van DeVeDo tegenover elkaar in de bekerkraker.